selamat datang ke blog Yaya Luffy . awak follow saye , gerenti i'm follow you back

Wednesday, 22 February 2012

superHOT saye




Sarah Nabila :) name secantik orang nye kan , ni kaka angkad aku , macam kaka kandung jugak , HAHA aku kenal dia kat moko mobi , kalo ada join add lah aku . hee cerita nye dulu aku selalu usha kaka aku ni dulu , yela dia cantek+comel . nak tegur pon takot T.T tapi bila dah kenal ... YA ALLAH punye lah baikk kaka aku ni . SUMPAH ! tak rugi aku kenal dia :) # jangan jeles . hee

im not PERFECT


aku tak sempurna macam kau , kau lain lah . cantek , handsome :) so aku mintak simpati lah ni , hee korang follow lah blog aku yang tak sebeberapa ni

Tuesday, 21 February 2012

cinta awak sangad-ii

….(¯`v´¯)
….. ·.¸.·´
…¸.·´
.. (
☻/
/▌♥♥
/ \ …..

(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\ ♥/█\

|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡l̡*̡̡ ̴̡

idoloveyou ♥





awak janji dengan saye yang awak tak kan tinggalkan , saye sayang awak sangad-ii . awak yang terakhir bagi saye :) engad janji kita <3 kalo awak pergi tak de sape bole ganti kan awak , awak superhero saye !!

gembira

sementara tunggu result SPM keluar , ni lah peluang untuk aku hang out :) kawan-kawan aku sibuk dengan kerja . aku ?? holiday lah . hee dari tahun baru cina aritu aku dah hang pegi kelantan , dari kelantan ke Tanjung malim . rumah pak long aku , skrg aku dekat kuala lumpur , rumah tok cu aku :)